Във времена, когато хората са позабравили за лечебните свойства на билките, един човек - Васил Дамянов, се опитва да съживи идеята за билколечението в България - страна, която е в топ 3 класацията на държавите по света, най-богати на лечебни растения.

Търси в сайта

 

ЧУДОДЕЙНИК - БИОСТИМУЛ

(хранителна добавка)

Правилният начин за премахване на дадено заболяване е, да се извърши пречистване на организма. След това се пристъпва към даденото заболяване - на вътрешните органи, нервна система, имунна система, кожни болести, болести на кръвотворната система. Пречистващ билков екстракт, който помага при наличие на микро и макропаразити, бактерии и вируси, подобрява метаболизма на организма, подпомага нарушено храносмилане, алкализира киселата среда в стомашно-чревния тракт, изчиства токсини и шлаки от черен дроб, жлъчка, панкреас, дебело и тънки черва, кръвоносни съдове, гнойни процеси на вътрешни органи и кожа, възпалени и кървящи венци, лош дъх, при онкологични болести за спиране на процеса и постепенно изчистване на организма от некротизирали клетки, подобрява общото състояние и повишава по естествен път имунната система.

Подходящ е при висока киселинност в стомаха и червата следствие нарушено функциониране на жлъчка,, черен дроб, панкреас и червата, при кистозни образувания, циреи по цялото тяло, акне, туморни и ракови заболявания, вирусни инфекции, грипни и други епидемии, бъбречна и жлъчна литиаза и възпаления, подобрява общото самочувствие.

ЧУДОДЕЙНИК – БИОСТИМУЛ е подходящ и за деца над 4 месеца, над 10 кг и за възрастни. Профилактично се пие 50 дни, а при определени заболявания 3 - 6 месеца. подходяща е билковата смес и с приемане на билкови чайове при определени болести. Добре е, да се състави правилен хранителен режим, подходящ за дадената кръвна група и съответното заболяване. Това не е лекарствено средство, а добавка към храната.

Употреба: За деца над 10 кг, над 4 месеца:по 3 капки в 50 мл вода, 10 - 15 минути преди храна, сутрин и вечер.За възрастни:по 20 капки в 50 мл вода, преди храна сутрин и вечер.За животни над 10 кг живо тегло: по 3 капки в 50 мл вода сутрин и вечер преди храна - 2 дни.

          Тегло: 100 мл                      Цена: 25 лв

                                   
   
 

 

 
Анкети
Имат ли лечебно действие билките?
 
Харесва ли Ви този сайт?