Във времена, когато хората са позабравили за лечебните свойства на билките, един човек - Васил Дамянов, се опитва да съживи идеята за билколечението в България - страна, която е в топ 3 класацията на държавите по света, най-богати на лечебни растения.

Търси в сайта

 

ЧУДОДЕЙНИК-ЕКСТАЗ

(хранителна добавка)

ЧУДОДЕЙНИК-ЕКСТАЗ е хранителна добавка от билките бабини зъби, ветрогон, кора от дървото Йохимбе и безсмъртниче.

Билката бабини зъби или още известна в цял свят като Tribulus Terrestris, или под името Bulgarin tribulus, стимулира половата система (засилва спермогенезата и стимулира либидото и ерекцията). Наред с това билката оказва влияние върху производството на тестостерон, който влияе, както върху сексуалността на мъжа, така и при натрупването на мускулна маса при спортистите, и по-специално при занимаващите се с бодибилдинг. Тестостеронът е анаболно стероиден хормон и при повишаване нивата му в тялото се получават следните ефекти:

- повишено сексуално желание(либидо)

- приповдигнато настроение

- повишават се червените кръвни телца и общия обем на кръвта като цяло

- увеличаване на силата и физическата издръжливост като цяло

- намалява умората

- лесно покачване на мускулна маса, следствие увеличения синтез на белтъчини(това става единствено с хранителен режим с увеличен прием на белтъци)

- по-лесно намаляване и изгаряне на подкожните мазнини (също при хранителен режим с намален прием на въглехидрати и увеличен прием на белтъчини

Билката ветрогон (Eryngium campestre), действа при полова слабост, импотентност и възпаление на простатата. В далечното минало се е използвала за повишаване на сексуалността и желанието. Това се дължи на съдържащите се сапонини, подобни в бабини зъби, в билката.

От друга страна Йохимбе е мощен афродизиак. Билката помага при решаването на деликатни проблеми като премахва напрежението и безпокойството, които често са причина за полова дисфункция.

Доказано е, че това невероятно растение е способно да предотврати натрупването на мазнини особено в долната част на тялото. Освен това йохимбе помага топенето на мазнини при тренировки.

Билката безсмъртниче играе роля, като усилва ефекта предните три съставки и подобряване обмяната на веществата, изчиства организма от мазнини, повишава еластичността на кръвоносните съдове, предпазване от склероза, хипертония, инфаркт.

ЧУДОДЕЙНИК-ЕКСТАЗ е способен да:

 • Повишава потентността;

 • Стимулира либидото при двата пола;

 • Действа като естествен афродизиак;

 • Спомага при безплодие;

 • Допринася за постигането на естествен хормонален баланс;

 • Подобрява физическата активност и работоспособност;

 • Носят бърз и мигновен ефект, още след първия прием;

 • Покачва издръжливостта;

 • В пъти повишава спортните постижения;

 • Подобрява рефлексите;

 • Улеснява поддържането на стабилна спортна форма;

 • Подпомага постигането на желаното телесно тегло.

ЧУДОДЕЙНИК-ЕКСТАЗ - повишава половата потентност и либидото, подпомага сексуалната активност и функция, при еректилна дисфункция, енергизатор, ускорява метаболизма, регулира теглото, подпомага топенето на мазнини, подобрява кръвообращението и балансирано отпускане на кръвоносните съдове, превенция на артериите срещу запушване и от сърдечни пристъпи.

Състав: бабини зъби, ветрогон, кора от йохимбе, безсмъртниче

Употреба: Еднократно: от 5 до 30 капки в малко вода 1 час преди полов акт

При лечение или за спортисти: от 5 до 15 капки 3 пъти на ден преди храна.

              ТЕГЛО: 50 мл             ЦЕНА: 25 лв

 

 
Анкети
Имат ли лечебно действие билките?
 
Харесва ли Ви този сайт?