Във времена, когато хората са позабравили за лечебните свойства на билките, един човек - Васил Дамянов, се опитва да съживи идеята за билколечението в България - страна, която е в топ 3 класацията на държавите по света, най-богати на лечебни растения.

Търси в сайта

 
Чай за ПОДАГРА
 
 Състав: синя тинтява, хвощ, троскот, пача трева, мента, мечо грозде, маточина, цариче, бял равнец, овчарска торбичка, гръмотрън, резене, камшик, глухарче.
 
 Начин на употреба: В 700 мл вряща вода се слагат 4 супени лъжици от сместа и ври на тих огън 10 минути. Като изстине се прецежда и се пие по 100 мл, три пъти на ден преди храна.
               
                      Тегло: 150 гр   Цена: 15 лв

ПРЕПОРЪКА:За лечение на подагра се препоръчва комбинацията билкова смес с "Чародейник-Биостимул" и спиртен извлек на пъпки от топола. Екстрактът от пъпките на тополата има широк спектър на действие и  действа диуретично, антиартрично, при подагра, невралгични болки, артрит, ревматизъм, напикаване, цистит, бъбречни възпаления, гной в урината, пясък в бъбреците, хемороиди, бронхит с жилави храчки, ринит, синузит, за разтеж на косата, изгорено, рани, циреи, язвив белия дроб, бъбречни възпаления, невралгии. Приемът на билкова смес с или без комбинацията на тинктурите е препоръчително да бъде минимум 3 месеца, препоръчително е 6 месеца.
 
Анкети
Имат ли лечебно действие билките?
 
Харесва ли Ви този сайт?