Във времена, когато хората са позабравили за лечебните свойства на билките, един човек - Васил Дамянов, се опитва да съживи идеята за билколечението в България - страна, която е в топ 3 класацията на държавите по света, най-богати на лечебни растения.

Търси в сайта

 

ЗЛАТЕН КОРЕН – БЪЛГАРСКИЯТ ЖЕНШЕН

(Rhodiola rosea)

След изследване на руски учени, е установено, че златният корен е десет пъти по силен от женшена, за това е бил засекретен от КГБ за дълги години и са правени продукти от него, използвани единствено от елита на комунизма. Като златният корен виреещ на Блаканския полуострови специално в България, е три пъти по-силен от руския си аналог. Тинктурата или екстрактът от златен корен е най-мощният имуностимулатор и адаптоген в света! Американски учени наскоро са установили, че при редовната му употреба, животът се удължава най-малко с 10%. Изключително много изследвания върху златния корен е направил Никола Мангладжиев заедно с проф. Аспарух Бойчинов.

Баща ми, Васил Дамянов в дългогодишната си практика като лечител, е установил че златният корен има изключително добро влияние върху болни от лупус еритематозус. Неговият съвет е, ако болни от тази болест искат, да се излекуват, да пият продължително време тинктура от златен корен.

Тинктура, или екстракт, от златен корен се използва при заболявания: имунен дефицит, страхови състояния, отслабена памет, слух и зрение, вредни лъчение, хепатит А, В и С, анемия, левкемии, туморни и ракови болести, бъбречни възпаления, псориазис, счупвания, стоматити и гингивити, слабо подвижни сперматозоиди при мъжете и некачествени яйцеклетки при жените, за забременяване,  хронична умора и отпадналост, екстремни условия, стеатоза и цироза на черния дроб, при студентски сесии и работа с компютър, вирусни инфекции, левкози с доброкачествени и злокачествени образувания, безсъние, сърдечна невроза и стягане в сърдечната област, нормализира обменните процеси в организма, изтощение на надбъбречните жлези, хипофиза и епифиза, недостиг на кислород, депресивни състояния, при болни от алкохолизъм, импотентност, туберкулоза, пиорея, рани, понижава висока температура, менорагия и метрорагия, респираторни инфекции, ускорява процеса на вузстановяване при прекарани тежки заболявания, удължав живота, пародонтоза, маточни течения, повишава пропускателната способност на клетъчните мемрбани.

Употреба: От тинктурата/екстракта се пият по 10-15 капки разтворени в 50 мл вода 3 пъти дневно.

Златният корен може да се използва както като хранителна добавка(екстракт), така в състав на билкова смес, в която коренът се стрива на прах и се смесва с 500 грама чист пчелен мед. При определени болести се използва в състав на билкова смес с добавка семе коприва, корени от глухарче, блатен аир, розмарин, семена от бял трън, към чая се добавя и сока от един лимон на ден.

МНОГО ВАЖНО!!! БОЛНИ С ВИСОКО КРЪВНО, ПРЕКАРАЛИ ИНФАРКТ И ИНСУЛТ, УСКОРЕН ПУЛС, АРИТМИЯ И ПАРКИНСОН ДА НЕ ПИЯТ ЗЛАТЕН КОРЕН ПОД ВСЯКАКВА ФОРМА!!!

 

  ТЕГЛО: 100 мл                                            ЦЕНА: 25 лв

 
Анкети
Имат ли лечебно действие билките?
 
Харесва ли Ви този сайт?