Във времена, когато хората са позабравили за лечебните свойства на билките, един човек - Васил Дамянов, се опитва да съживи идеята за билколечението в България - страна, която е в топ 3 класацията на държавите по света, най-богати на лечебни растения.

Търси в сайта

 
ДЕТОКСИКАЦИЯ

                                    ДЕТОКСИКАЦИЯ

Прочистване и детоксикация на организма от токсини, отрови, тежки метали, бактерии, гъбички и паразити с продукти по изпитани и дали ефект рецепти на моя баща - Васил Дамянов.
Една добра подготовка за идващите зимни месеци е едно добро прочистване на тялото, която ще повиши съпротивителните сили на нашия организъм. Как?
Чрез пречистването и детоксикацията целим тялото да изхвърли вредните "неща" от нас. Когато бъдат "изхвърлени", орзганизма не губи време и ресурс с тях, а "насочва" вниманието си към възстановяване на нормалните жизнени функции на всяка една клетка. Навсякъде около нас, където и да се обърнем, има баланс. Неписаният закон, който поддържа статуквото в живата, неживата и духовна природа. Тялото не прави разлика! За да протичат всички процеси оптимално и да бъдат максимално ползотворни за организма ни, всеки един елемент в нас трябва да е в балансирано количество спрямо останалите. От своя страна, при наличие на всички елементи в нас, всички метаболитни процеси протичат "по протокол", а от там всеки орган във всяка система функционира според предназначението си, като произвежда и консумира според нуждите.
За да се постигне всичко това, тялото трябва да освободи ресурси, които да "нормализират" и синхронизиат работата на всички системи. Всички системи в организма ни са зависими една от друга, но някои са с приоритени позиции, спрямо други. При натрупване на отрови, токсини или тежки метали, при наличие на болестотворни микроби и паразити се променят приоритетите и някои от системите или органи от някоя система биват "пренебрегнати". При влошаване на състоянието тялото може да започне поетапно "изключване", за да предпази органите и ситемите с приоритет.
За да не се стига до такива състояния, човек превантивно трябва да взема мерки и да осигури нормална среда на работа на своя организъм. Както всеки от нас иска нормална и здрава среда за работа, така е и с тялото ни.
Пречистването е етап, който продължава различно за всеки човек, но е между 3 и 6 месеца, като не включва само пиене на нещо си и после сме "супер"!
При пречистването се прави хранителен режим според кръвната група, пие се вода и сол по схема, както и човек осигурява необходимата порция движение.
Билкопродавница-Целебница обявява до края на месец октомври 15% отстъпка за всеки поръчал пълната програма за детоксикация, като получава напълно безплатно хранителен режим с препоръчани според кръвната група храни, схема за пиене на вода и сол и индивидуални препоръки за физическа натовареност с ходене и леки физически упражнения. За по-големи поръчки, по-големи отстъпки!
Продуктите включени в програмата са:
Чудодейник-Биостимул 100 мл - 25 лв количество за 2 месеца
Кръвопречистващ чай 150 гр - 15 лв количество за 1 месец или хранителна добавка за Кръвопречистване 100 мл - 15 лв приблизително месец в зависимост от дневния прием
смес корени глухарче, корени репей и семе бял трън 300 гр - 8 лв , смила се на брашно или ситно и се яде от 1 ч.л. до 1 с.л. ( за всеки индивидуално според състоянието) 3 пъти на ден заедно с храната.

 
Анкети
Имат ли лечебно действие билките?
 
Харесва ли Ви този сайт?