Във времена, когато хората са позабравили за лечебните свойства на билките, един човек - Васил Дамянов, се опитва да съживи идеята за билколечението в България - страна, която е в топ 3 класацията на държавите по света, най-богати на лечебни растения.

Търси в сайта

 
ПРЕЧИСТВАНЕ НА КРЪВТА.
ПРЕЧИСТВАНЕ НА КРЪВТА/ОРГАНИЗМА
Няма определна билка, която можем да кажем, че на 100% може да се използва за пълно пречистване на кръвта, но някои от биките наред с някои от лечебните си свойства, пречистват и кръвта. Какво означава да пречистим кръвта? Понятие като пречистване на кръвта също е общо казано, защото токсини, отрови и болестотворни микроозманизми, бактерии и вируси се натрупват в органи и тъкани. Кръвта е "превозното средство", разнасяща действието на вредните фактори. Тези вредни фактори натрупани в орган или тъкан, нарушават правилното функциониране и нарушават баланса в самия организъм. От там всяко едно заболяване си има характерна симптоматика, въпреки че и това е общо казано, защото при някои заболявания има сходни симптоми.
 В своята практика баща ми - Васил Дамянов, препоръчва за цялостно пречистване  на кръвта/организма да се използва следната комбинация от билков чай, тинктура и билки:
Кръвопречистващ чай, тинктура  "Чародейник-Биостимул и смес от билките бял трън и корени от глухарче.
 
Анкети
Имат ли лечебно действие билките?
 
Харесва ли Ви този сайт?