Във времена, когато хората са позабравили за лечебните свойства на билките, един човек - Васил Дамянов, се опитва да съживи идеята за билколечението в България - страна, която е в топ 3 класацията на държавите по света, най-богати на лечебни растения.

Търси в сайта

 
ПОЛИКИСТОЗА НА БЪБРЕЦИТЕ

ПОЛИКИСТОЗА НА БЪБРЕЦИТЕ

Из дневника на баща ми - Васил Дамянов - Лечителя:

''КАК СЕ ПРЕМАХВА ПОЛИКИСТОЗА НА БЪБРЕЦИТЕ , АКО НЕ СТЕ ЗДРАВНО ОСИГУРЕН И СТЕ БЕДЕН ?

1.НАМИРАТЕ БИЛКАТА ДЕБЕЛЕЦ ОКОЛО ЕДИН КИЛОГРАМ. ПОЧИСТВА СЕ ОТ СТАРИТЕ ЛИСТА , ИЗМИВА СЕ И СЕ ОСТАВЯ ДА ИЗПРЪХНЕ ВЛАГАТА ЗА ТРИ -ЧЕТИРИ ЧАСА.СМИЛА СЕ НА КАША , ПРИБАВЯ СЕ КЪМ НЕЯ ЕДИН КИЛОГРАМ ПЧЕЛЕН МЕД И СЕ РАЗБЪРКВА ДОБРЕ. НАСИПВА СЕ В МАЛКИ БУРКАНИ И СЕ ДЪРЖИ В ХЛАДИЛНИК. ОТ ТАЗИ КАША СЕ ВЗЕМА ПО 1 С.Л. 3 ПЪТИ ДНЕВНО ПРЕДИ ХРАНА.
2. БИЛКОВ ЧАЙ
КОРЕНИ КИСЕЛ ТРЪН 
КОРЕНИ ГРЪМОТРЪН
ЗЛАТНА ПРЪЧИЦА
ЛЕПКА
ЛИСТА ЧЕРВЕНА БОРОВИНКА
ПЛОД ОФИКА
ЛЕНЕНО СЕМЕ ПО 50 Г ВСЯКА. СМЕСВАТ СЕ . В 600 МЛ ВРЯЩА ВОДА СЕ СЛАГАТ 2 С.Л. ОТ СМЕСТТА И СЕ ВАРИ НА ТИХ ОГЪН 10 МИН. КАТО ИЗСТИНЕ ,СЕ ПРЕЦЕЖДА И СЕ ПИЕ ПО 100 МЛ 4 ПЪТИ ПРЕДИ ХРАНА.
3. ЧАРОДЕЙНИК БИОСТИМУЛ, ПО 20 КАПКИ СУТРИН И ВЕЧЕР ПРЕДИ ХРАНА С МАЛКО ВОДА.
4. ДА СЕ СПАЗВА ДИЕТА - БЕЗ ПЪРЖЕНО ,ПУШЕНО ,КОЛБАСИ , ДРЕБОЛИИ ,ПАТЛАДЖАН , БАКЛА , БАМНЯ , МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ ,ТРУШИИ ,КОНСЕРВИ , КИСЕЛО ЗЕЛЕ ,БОБ .
ЛЕЧЕНИЕТО Е ПРОДЪЛЖИТЕЛНО ,НО АКО ИСКАТЕ ДА ОЦЕЛЕЕТЕ , ПОГРИЖЕТЕ СЕ ЗА СЕБЕ СИ . ТОВА Е ЕДНО ОТ ТЕЖКИТЕ ЗАБОЛЯВАНИЯ НА БЪБРЕЦИТЕ. В МОЯТА ПРАКТИКА КАТО ЛЕЧИТЕЛ ИМАМ УСПЕШНО ИЗЛЕКУВАЛИ СЕ .

 
Анкети
Имат ли лечебно действие билките?
 
Харесва ли Ви този сайт?