Във времена, когато хората са позабравили за лечебните свойства на билките, един човек - Васил Дамянов, се опитва да съживи идеята за билколечението в България - страна, която е в топ 3 класацията на държавите по света, най-богати на лечебни растения.

Търси в сайта

 
ЛЕЧЕНИЕ НА КРЪВОНОСНАТА СИСТЕМА

 

ПЪЛНО БИЛКОЛЕЧЕНИЕ НА ПРОБЛЕМИ С КРЪВОНОСНАТА СИСТЕМА
по Васил Дамянов
Болест на БЮРГЕР
Варикозни вени
ГАНГРЕНИ
Артериосклероза
Студени и тръпнещи крайници

 

Преди да се постъпи към билколечение е необходимо да се създаде правилен хранителен режим.Да се ползва повече вегетарианска храна ,млечно - растителна с повече плодове и зеленчуци ,слабо солена.Да се избягва пържено , пушено , консерви , месо от стари животни , алкохол и тютюн .Да се внимава с храните , съдържащи кумарини , които могат да предизвикат спукване на кръвоносен съд . След двумесечно лечение с билки и правилно хранене , след като укрепне съдовата стена ,кръвоносните съдове да станат по-еластични , тогава може.
БИЛКОВИ ПРОДУКТИ :
Реси от ЛЕСКА : пие се както пише на опаковката .Да не се правят спиртни извлеци от тях , защото могат да предизвикат нежелани последици.

Кора от мъждрян : 2 с.л!кора кисне два часа в 400 мл вряща вода .Пие се по 100 мл 3 пъти десет минути след ресите от ЛЕСКА!Същата запарка се ползва за поливки на зачервени участъци ,незарастващи рани и гангрена.

След още десет минути се пие Чародейник биостимул 20 капки в 50 мл вода.Той се пие сутрин и вечер преди храна.
До тук станаха три продукта , които се вземат сутрин преди ядене

След закуска , след 30 мин. се пие 25 капки от тинктура от обичниче . То се пие 3 пъти дневно след храна , разредено с вода.Пие се по схема , както пише на опаковката.Със същата тинктура се НАПРЪСКВАТ с пулверизатор поразените места от БЮРГЕР , варикозни вени ,гангрена.
На обяд преди и след храна се взема всичко без Чародейник биостимул.

Вечер се пие всичко както сутринта и се правят поливки с кора мъждрян и след десетина минути с обичниче.

Поразените места да не се бинтоват , защото трудно , почти невъзможно е затварянето на раните .Ако работите , вземете си отпуск , болнични и дайте възможност поразените места да " дишат" , ПО- лесно се възстановява съединителната тъкан.

След като раните хванат стабилна коричка се мажат с мехлем от невен.

Това лечение е продължително , но сигурно.Ако искате да не изгубите крайник , положете усилия за себе си.

 
Анкети
Имат ли лечебно действие билките?
 
Харесва ли Ви този сайт?